top of page
EStades EScolars.jpg

Estades escolars

Els alumnes tindran l'oportunitat d'ampliar l'aprenentatge escolar i el creixement personal  a partir de l'experimentació, observació i percepció aprenent aquell valor natural que ens envolta.

Ens trobem al cor del Parc Natural dels Ports, concretament al refugi de la UEC de Caro a la vall del Mascar. Oferim estades escolars on els alumnes estan acompanyats en tot moment d'un educador ambiental que mitjançant tallers i sortides transmetrà els coneixements d'una manera didàctica, transparent i amena. En centrem amb 7 tallers on a través de guies de camp i claus dicotòmiques, adaptades al Parc Natural, realitzarem les nostres explicacions. En cada taller els participants aniran emplenant un quadern de camp perquè puguin conèixer en més profunditat els diferents coneixements que transmetem.

Aquest fet els permetrà aprendre a valorar, entendre i estimar la riquesa paisatgística, faunística, florística i cultural que ens envolta. 

 

Preus
Preu 2 dies -> 95€/alumne

Preu 3 dies -> 145€/alumne

Inclou:

 • Assegurança de responsabilitat civil.

 • Pensió completa restaurant Pous de la Neu.

 • Educador ambiental i guia de muntanya per cada 15-20 alumnes.

 • Quaderns de camp de cada taller contractat.

 • Manualitat final.

 • Informació per realitzar una preparació prèvia a l’escola.

 • Per cada 20 alumnes 2 professor/es gratuïts.

1650467101804.jpeg

Colònies

Els nens/es viuran i experimentaran uns dies plens d'activitats, aprenentatges  i  (des)connexió dintre d’un entorn únic i ple de riquesa. És una experiència que recordaran durant molt temps.

 

 Mitjançant vivències, jocs, gimcanes, tallers, sortides etc. seran capaços d'aprendre d'una forma intuïtiva, experimental i autodidacta formant  una gran "família" amb tots els participants i monitors. A més a més els nens/es sortiran del seu espai quotidià per aprendre a valorar, entendre i estimar la riquesa que ens envolta.

Primer Torn: Del 27 de juny al 2 de juliol

Segon Torn: Del 2 d’Agost al 6 d’Agost.

Preus

Per nens/es de 7 a 14 anys.

Preu: 367€/nen   Descompte del 10% segon germà.

Lloc: Casa del Patronat (Vall del Mascar)

Inclou:

 • Assegurança de responsabilitat civil

 • Obsequi per tots els nens/es

 • Quaderns de camp 

 • Pensió completa pel restaurant Pous de la Neu.

 • Diferent material per les activitats.

FOTO PER SENDERISME.JPG

Senderisme + packs

Viu experiències, emocions i aprenentatges acompanyats dels millors guies del territori que us portaran als indrets més màgics del Delta i els Ports.

Senderismes Parc Natural dels Ports

 

Des d'Educaports no volem que us perdeu cap indret sense explorar, per aquest motiu us acompanyarem als llocs més representatius d'aquest espai natural tan màgic i poc conegut a traves d'excursionisme, marxa nòrdica i BTT.

 

Ens centrem a donar a conèixer i a enriquir-vos de coneixements faunístics, florístics, geològics, culturals etc. amb l'ajuda de guies de camp creades i adaptades al massís.

 

Així que, a més a més de gaudir un dia ple d'emocions, aprendreu i us enriquireu d'una informació de gran interès que us permetrà encara més a valorar, entendre i estimar la riquesa que ens envolta. 

Packs del Mar a la Muntanya

Ens trobem situats a un lloc privilegiat envoltats de dos Parcs Naturals d'un interès natural i paisatgístic incalculable. Per aquest motiu oferíem un cap de setmana ple d'emocions i coneixements acompanyats d'una guia del territori. Passarem pel delta de l'Ebre fins al punt més elevat del Tarragonès, el cim de Caro (1442 m.), comparant i aprenent la diversitat ecosistèmica dels dos Parcs natural. A més de gaudir de les increïbles vistes i diversitat de fauna que trobarem.

Viureu una vivència única que us canviarà la visió d'aquests paratges naturals tan intrèpids, a més de portar-vos als millors llocs de la gastronomia típica del mar i de la muntanya en un mateix fi de setmana.

20180417_134453_edited.png

Cursos

Cursos orientació

 

Amb el curs d'orientació pretenem dotar-vos dels coneixements necessaris i essencials per saber-nos orientar a la muntanya.

Explicarem tot l'instrumental bàsic d'orientació (mapa, brúixoles, aplicacions, Garmin...). A continuació presentarem un conjunt de conceptes, eines i tècniques on les posarem en pràctica sobre el terreny començant a donar una autonomia als participants. Les xerrades i les pràctiques es faran d'una forma lúdica, entretinguda i amena per crear un bon ambient grupal.

Cursos de BTT

En aquest curs aprendreu anar de forma més segura amb bicicleta per diferents tipus de camins i sendes. Començarem realitzant l'explicació del material tècnic de la bicicleta, seguretat, pas per corbes, posicionament etc. A continuació es passarà a fer la ruta on s'aniran donant diferents consignes per perfeccionar el pas per corba, superació d'obstacles, posició sobre la bicicleta, percepció del terreny, baixades amb pendent, pujades tècniques etc.

Tots aquests aspectes et permetran gaudir de la bicicleta de muntanya, tenir més seguretat a les teves sortides i el més important passar un dia de diversió i aprenentatge sobre la bicicleta.
 

Si t'ha interessat algun dels serveis, contacta'ns

bottom of page